Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Starea de bine începe cu tine! Profi lansează un help-line gratuit pentru angajații săi

25 mai 2021

Profi a demarat programul Starea de bine începe cu tine, prin care își ajută angajații să treacă mai ușor peste temerile, stresul, neînțelegerile sau problemele de comunicare generate de muncă pe timpul amenințării Covid-19.

“De mai bine de un an, suntem în situația de a ne adapta permanent la condiții de lucru și de viață dificile, nemaintalnite până acum, condiții ce diferă de multe ori chiar și de la o zi la alta,” a declarat Diana Stoica, Director de Resurse Umane Profi. “Schimbarea și teama pentru propria viață sunt printre cei mai puternici factori de stres și anxietate, iar cum pandemia de Covid-19 ne afectează pe toți, efectele ei asupra sănătății emoționale nu trebuie neglijate.”

Proiectul Starea de bine începe cu tine pune exclusiv la dispoziția angajaților Profi, gratuit și confidențial, o linie telefonică prin intermediul căreia aceștia sunt susținuți să își găsească un cât mai bun echilibru emoțional, să realizeze dezvoltare personală, să relaționeze mai bine și să-și gestioneze mai ușor stresul. Aceasta este accesibilă pentru toți angajații rețelei Profi din magazine, depozite și sedii.

„Primul pas este să conștientizăm și să acceptăm că suntem afectați de stres sau că avem stări de anxietate, de aceea am creat un chestionar de autoevaluare pe care l-am distribuit în interiorul companiei, urmând că pe baza lui să putem ajuta angajații cu sfaturi și recomandări pentru ca aceștia să treacă mai ușor peste provocările zilnice” afirmă psihologul Oana Tache, psiholog atestat și specializat în consiliere, suport și tehnici „self-help” pentru gestionarea provocărilor emoționale. Alături de ea, la succesul proiectului contribuie și psihologul Daniel Valentin Stoica.

Cu aproape 1500 de magazine in mai bine de 640 de localitati si o echipa ce depaseste 23.000 de colegi, Profi este reteaua romaneasca de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica si totodata cel mai mare angajator privat din Romania.