Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Roboțelul NOX, Lora și Carla’s Dreams deschid Țara Profi

16 decembrie 2016

Sâmbătă, 17 decembrie, se deschid porțile Țării PROFI în Centrul Nou din Brașov. Lora șiCarla’s Dreams vor anima atmosfera primei seri de sărbătoare, pe lângă alți artiști locali. Robotul Nox, colosul high-tech, venit la Brașov în premieră în România, îi va întâmpina pe vizitatori în stilul său personal.

Ajuns deja la în Țara PROFI, Robotul Nox, neamț de origine, este nerăbdător să îi întâlnească și să interacționeze în engleză cu cei ce vor sa îl cunoască. Chiar dacă uriașul din oțel, fibră de carbon și sticlă are o înălțime de 2,4 metri și o greutate de 169 de kilograme, el reușește să fie un entertainer de excepție. Nox poate fi văzut în acțiune sâmbătă, duminică și luni între orele 14.00-14.3016.30-17.00 și 19.00-19.30.

Începând cu ora 18.00, pe scena din Țara PROFI vor evolua Lora și Carla’s Dreams.

Înainte de a-și începe cariera solo, Lora a făcut parte din formația Wassabi. Pe lângă cariera ei muzicală, artista a făcut parte din juriul concursului Next Star.

Carla’s Dreams, trupa muzicală din Republica Moldova, este una dintre cele mai iubite formații ale momentului și marele câștigător de anul acesta de la Media Music Awards. Aici au dobândit nu mai puțin de 7 trofee, printre care se numără cele de la categoriile: Best Group,Best Video și Best Song. Sub Pielea mea, Acele și Te rog sunt doar câteva dintre piesele care se vor auzi pe scena din Țara PROFI. 

Cu ocazia atingerii pragului de 500 de magazine,  în perioada 17-26 decembrie PROFI prezintă publicului prezent în Centrul Nou din oraşul Brașov seria de evenimenteȚara PROFI, serie alcătuită din concerte, târg, tehnologie high-tech, sală de cinema 7D, jocuri digitale și multe altele.

Prin cele aproape 500 de magazine ale sale, prezente în 255 de localități, și cu aproape 11.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.