Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Profi iubește sănătatea și aleargă pentru copiii supraponderali

24 aprilie 2017

Zeci de colegi din PROFI s-au constituit duminică în echipa și au participat la Timotion, eveniment de alergare în masă care, așa cum afirmă organizatorii lui, înseamnă prietenie, comunitate, speranța, implicare,fondurile strânse din taxele de participare și donații susțînând realizarea unor proiecte in beneficiul comunității timișorene.

Aflate la cea de-a doua participare la crosul din Piața Libertății, magazinele PROFI și-au sporit în acest an nivelul de implicare și au contribuit la strângerea sumei de 11.330 de lei în favoarea proiectului Vreau să cresc sănătos, adresat deFundatia Profilaxis copiilor supraponderali și familiilor acestora.

O greutate corporală mult peste nivelul normal poate avea efecte care pun în pericol sănătatea celor mici, de aceea este necesar că încă din primii ani de viață ai copilului părinții să conștientizeze importantă unei vieți echilibrate. De aceea, cu ajutorul unei echipe formate din medic pediatru, medic de recuperare, nutriționist, psiholog și kinetoterapeut, în cadrul acestei inițiative 20 de copii cu vârste între 6‐10 ani vor putea beneficia gratuit, timp de aproximativ șase luni, de un program personalizat de scădere a greutății.


Indiferent de forma fizică sau nivelul de abilitate, oricine a dorit a putut găși traseul potrivit într-una din cele șase curse ale zilei. Înainte și după concurs, participanții au avut la dispoziție un cort pentru relaxare si hidratare.

Totodată, denumită Semimaratonul PROFI, proba de 21 Km a fost susținută de PROFI iar startul celor câteva sute de participanți a fost dat de Luminița Bundă, director de marketing al rețelei. “Încredere, implicare, pasiune sunt valorile noastre și ne-au îndemnat să alergăm pentru o cauza nobilă, să facem mișcare împreună la #timotion. Mulțumim, Timișoara!” a declarat ea.

Prezente în 289 de localități și cu aproape 12.000 de angajați, cele 545 de magazine PROFI alcătuiesc rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.