Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Profi: Primul magazin verde – reducem poluarea

21 noiembrie 2014

Primul magazin verde PROFI a fost inaugurat astăzi la Lipova, județul Arad, evidențiind efortul acestei rețele de a păstra un mediu cât mai curat. Tot astăzi s-au mai inaugurat două magazine PROFI la Negrești-Oaș și Turceni.

Căutăm în permanentă modalități prin care magazinele noastre să devină mai flexibile și mai bine adaptate nevoilor unei societăți care se schimbă în ritm rapid,” a declarant Pawel Musial, Directorul general PROFI Rom Food. “Dacă ne gândim doar la acest an, am dat naștere unui concept de magazin modular care poate fi adaptat astfel încât să permită retailului modern să ajungă în zone până acum inaccesibile unor astfel de magazine, iar acum iată, va prezentăm și primul dintr-o lungă serie de magazine capabile să-și genereze singure energia de care au nevoie.

Amplasat pe strada Timișoara, acest magazin construit de la zero se prezintă în format standard, având o suprafață totală de 512 m.p., cu o sala de vânzări de 385 m.p. Este un magazin modular care își produce singur apă caldă și energia necesară iluminatului și instalațiilor frigorifice, contribuind astfel la reducerea poluării mediului. Este totodată primul magazin din retailul românesc apt să își producă singur aproape toată energia pentru o mare parte a zilei, în fiecare zi.

Noul magazin din Negrești-Oaș, județul Satu Mare, se află pe Stradă Pieței nr. 1A, la parterul unei clădiri comerciale. El se prezintă în formatul standard și are o suprafață totală de 557 m.p., din care sala de vânzări acoperă 410 m.p.

Magazinul din Turceni, județul Gorj, funcționează tot la parterul unei clădiri comerciale de pe stradă Sănătății și se prezintă tot în formatul standard. Are o suprafață totală de 650 m.p., iar sala de vânzări măsoară 465 m.p. având magazine în 126 de localități și peste 6000 de angajați, PROFI este al doilea mare retailer modern din România.