Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Profi încheie anul cu 1404 magazine

18 decembrie 2020

În pragul sărbătorilor de iarnă, Profi anunță că a deschis ultimele două magazine din 2021, în localitățile Fântânele și Rușii Munți și că încheie anul cu 1404 unități.

“Deși pandemia de Covid-19 a făcut că acest al 20-lea an din existența Profi să fie unul deosebit de dificil, avem numeroase motive să sărbătorim”, a declarat Pawel Musial, directorul general al rețelei. “Nu doar că ne-am continuat dezvoltarea și am ajuns la acest număr impresionant de unități, dar am și evoluat la un nou nivel prin deschiderea noilor magazine concept din Ploiești și Craiova, că să enumăr doar două din succesele noastre”.

Inaugurarea primului depozit Profi cu temperaturi sub zero a creat condiții pentru lărgirea gamei de produse congelate, iar anul care vine va fi și el plin de proiecte îndrăznețe care vizează extinderea rețelei continuarea, dezvoltarea și eficientizarea activității, fără a uită nici o clipă de comunitățile din jurul magazinelor și de oamenii dedicați fără de care compania nu ar putea ajunge la astfel de rezultate remarcabile.

Cu peste 21000 de angajați, dintre care unii sărbătoresc 20 ani de continuitate în cadrul companiei, și cu magazine în 634 de localități, fapt ce a determinat furnizorii să acorde acestei rețele premiului “Piață” pentru “Cea mai bună strategie de dezvoltare”, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.