Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

PROFI: Dragi manageri, vă rugăm din tot sufletul, hai să salvăm vieți!

17 martie 2020

Este pentru prima dată în carieră noastră când ne confruntăm cu o astfel de situație! Sunetm în mijlocul unei crize care poate ajunge la foarte mari proporții.

Credem cu putere că există puține momente în viața fiecăruia dintre noi, în care să avem certitudinea că putem salva vieți!. Că direct și real este absolut necesar să ne implicam! Și că fiecare zi de amânare înseamnă vieți pierdute.

“De ce spun asta? Avem informația clară că sectiile de anestezie si terapie intensiva (ATI) ale sistemului nostru de sănătate nu au capacitatea, nu sunt pregatite să facă față unui volum atât de mare de pacienți cu nevoie de intubare si de APARATE DE VENTILAȚIE”, a declarat Pawel Musial, Director general in exercitiu al retelei PROFI.

Domnul Dorel Săndesc, președintele ATI din România, spune ”Dacă vine ca un val, ca un tsunami, va bloca sistemul. Romania dispune de 2356 de paturi imediat disponibile, din care 1292 nu au ventilatoare și alte echipamente. Dotarea completă a 1292 de paturi necesita aproximativ 139. 000. 000 euro ”.

Pentru a fi salvat, cineva afectat grav de Coronavirus are nevoie sa fie intubat si ventilat timp doua saptamani.

“Este vorba de sume foarte mari de bani și de timp extrem de scurt in care trebuie intervenit. Fiecare zi pierdută în a se mai comanda aceste aparate, în mod real și cu certitudine ne va COSTA VIEȚI.

Fiecare donație pentru acest scop contează!” a adaugat Călin Costinaș, Director general adnunct PROFI. “PROFI a hotărât ieri să aloce 1 000 000 RON pentru dotarea secțiilor ATI cu astfel de aparate.”

Facem un apel de la om la om! De la manager la manager! Haideți și voi, alături de noi, să ne implicăm acum, când contează foarte mult gestul nostru. În mod real, acum avem șansa să salvăm vieți de oameni dacă ne unim eforturile și dăm, împreună, o mână de ajutor sistemului nostru medical care altfel nu ar face față valului tsunami care ne putem astepta sa vina. Acesta este un moment în care TREBUIE SĂ NE IMPLICĂM TOȚI! Mai ales noi managerii, care avem putere de decizie.  

Vă rugăm așadar din tot sufletul să fim operativi, să fim umani, să conștientizăm cât mai repede cât de mult contează sau poate să conteze, în aceste momente fără precedent, discernamantul, calitatea de a fi om înainte de toate și curajul de a te implica real! Fiecare zi de întârziere va însemna vieți pierdute!

Dacă va hotarati să vă implicați activ, luați legătura cu dl. Prof. Dr. Dorel Săndesc, președintele Asociaţiei Non Profit pentru A.T.I. „Aurel Mogoseanu”, email: ati.timisoara@yahoo.com.

Cu 1217 magazine in peste 560 de localitati si mai mult de 18.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.