Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Profi: din suflet pentru Ucrainieni

25 februarie 2022

Sensibilizată de drama ucrainienilor care în număr mare își părăsesc țara în aceste zile, rețeaua de magazine Profi intervine de urgență în ajutorul lor.

Începând de vineri și continuând în zilele următoare, în puncte de trecere a frontierei cu Ucraina Profi va împărți pachete individuale cu alimente și obiecte de igiena personală.

Această acțiune umanitară se desfășoară cu susținere din partea voluntarilor Profi și în parteneriat cu Crucea Rosie precum și cu voluntari.

Pe lângă pachete, Profi va distribui liste de contacte oficiale esentiale pentru refugiati, va instala sisteme de încărcare a bateriilor dispozitivelor digitale precum și rețele wi-fi in punctele organizate de Crucea Rosie la Siret, Sighet si Halmeu, pentru a-i ajuta pe refugiați să țină legatura cu cei dragi.

“Profi se implică activ și susține comunitățile în care activează. Este normal să dăm dovadă de solidaritate în astfel de momente, implicându-ne direct în eforturile pe care întreaga societate le face pentru a ajuta grupurile de refugiați sosiți acum din Ucraina. Nu putem rămâne nepăsători la drama celor care pentru a-și proteja viața au fost nevoiți să lase în urmă tot ce au construit. Susținerea noastră nu se va opri aici, vom continua să căutăm și alte mijloace prin care să fim aproape de aceste persoane vulnerabile,” a declarat Călin Costinaș, director general adjunct Profi.

Cu peste 26000 de angajați în magazine integrate și partener și cu peste 1560 de magazine în sute de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și retailerul cu cea mai mare acoperire geografică din România. Prin donații și un program consecvent de CSR, de mai bine de 10 ani Profi susține constant cauze precum sănătatea, educația, drepturile copiilor, cultura, sportul sau protecția mediului.