Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Profi: Bine ai venit, Ana!

22 iunie 2021

„Profi, bine te-am găsit! Mă bucur că fac parte din echipa de HR și abia aștept să interacționez cu oamenii de la Profi!,” spune Ana. Pentru a o auzi și vedea, click https://youtu.be/jlxNkEV_zrA.

Aceste cuvinte aparțin Anei, robotul care de acum va interacționa prin sms, voice call și video call cu toți cei aproape 25.000 de colegi din Profi în toate etapele importante ale experienței lor în companie. Mai mult decât atât, Ana ne este un ajutor de nădejde pentru a înțelege și mai bine nevoile oamenilor din Profi, prin analiza și interpretarea feedback-urilor.  

Ana este ambasadorul unui nou concept de comunicare al Departamentului de Resurse Umane Profi.  Este un concept amplu, menit ca prin dialog eficient și binevoitor, dar și prin concursuri, campanii, evenimente, acțiuni dedicate angajaților Profi, să îmbunătățească interacțiunea în cadrul companiei. 

“Ana este partenerul de HR care poate ajunge într-un mod eficient la fiecare dintre colegii noștri, chiar si din cele mai îndepărtate localități din țară!” afirmă cu bucurie Diana Stoica, directorul de HR al rețelei de magazine Profi. “Este o soluție modernă și inovatoare, dezvoltată împreună cu partenerii noștri de la Asgard Systems, care ne permite să interacționăm rapid cu fiecare coleg.”

Prin intermediul Anei, platforma #OameniiDeLaProfi poate acum să-i informeze mai ușor pe colegi despre acțiunile, noutățile sau activitățile desfășurate în companie. 

Cu aproape 1500 de magazine în peste 640 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat din România și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică.