Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Profi ajută prin angajări în perioada de criza Covid!

22 martie 2020

PROFI oferă o mâna întinsă celor care, forțați de împrejurările actuale, intră în șomaj tehnic. Discuțîi cu mai mulți retaileri nealimentari în vederea preluării unei părți din salariații pe care aceștia ii disponibilizeaza se poartă deja, dar rețeaua este gata să extinda lista firmelor eligibile.

“Facem pregătiri pentru perioada următoare, când ne așteptăm să ne mărim considerabil efectivele deoarece acum misiunea noastră principala nu mai sunt afacerile, ci să acționăm că o organizație privată care hrănește populația,” a declarat Pawel Musial, directorul general în exercițiu al magazinelor PROFI. “Cu această ocazie, le mulțumim angajaților noștri din magazine și depozite pentru prezența lor profesionistă și curajoasă în prima linie a confruntării cu noul virus, căci muncă lor nu se poate face de acasă.”

Cu peste 1200 de magazine și 18.000 de angajați în mai bine de 500 de localități, în multe dintre ele fiind singurul retailer alimentar, PROFI se află în situația de a fi rețea care să își poată asumă o astfel de misiune la nivel național.

De aceea, PROFI se pregătește din toate punctele de vedere pentru a onora acest rol. Mai mult decă atât, apelează la sprijinul autorităților de la toate nivelurile că, prin coordonarea cerințelor și mesajelor, să faciliteze îndeplinirea acestei misiuni din perspectiva aprovizionării, transportului mărfurilor și al angajaților, că și din cea a firmelore care prin produsele și serviciile lor fac posibilă funcționarea în condiții bune a rețelei, a retailului alimentar în general.