Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Produsele Profi, disponibile acum și pe Tazz pentru livrări la domiciliu

15 noiembrie 2023

Din această săptămână, Profi face cumpărăturile și mai accesibile, asociindu-se cu Tazz pentru a livra direct la domiciliu ceea ce oamenii își doresc din magazine.

“In ultimii trei ani, am constatat un apetit tot mai mare pentru cumpărături online de grocery food, de produse alimentare, astfel că Profi a decis să intre în parteneriat cu Tazz pentru a se adresa mai bine fiecarui client în funcție de nevoile sale,” declară Cătălin Pavel, IT Digital&Data Director Profi.  “Cei ce vin în magazinele noastre găsesc nu doar produse bune la prețuri zilnic mici, dar și numeroase avantaje care le fac viața mai ușoară. Adăugând acum la lista serviciilor de care aceștia se pot bucura inclusiv livrările prin partenerii de la Tazz, suntem bucuroși că avansăm și mai mult în această direcție.”

“Ne dorim ca prin toate parteneriatele pe care le derulăm la Tazz să facem viața utilizatorilor mai eficientă. Prin această nouă colaborare, nu doar că ne extindem ofertele astfel încât să acopere și mai multe pofte, ci ne și asigurăm că utilizatorii se pot bucura de confortul de a avea produsele preferate de la Profi livrate direct la ușa lor,” a declarat Alin Șerban, CEO Tazz.

Prin colaborarea dintre Profi și Tazz, din confortul propriei case clienții au acces la o gamă diversă de produse Profi. De la produse de bază precum conserve și cereale, până la produse congelate, băuturi alcoolice și non-alcoolice, produse de patiserie și articole pentru casă și grădină, Profi se asigură că utilizatorii Tazz să găsească în aplicație tot ce au nevoie pentru viața lor de zi cu zi, la fel ca atunci când merg direct în magazin pentru cumpărături.

Un loc aparte în aceste livrări îl ocupă categoriile de la coffee corner, implementate de Profi în urmă cu trei ani și care se dovedesc de succes atât în offline, cât și online: hotodog, hamburger, pizza și cafea, precum și smoothie din gama Oaie not, pentru a menționa doar câteva dintre ele.

Colaborarea dintre Profi și Tazz oferă utilizatorilor acces de acasă la 60 de magazine Profi din 14 localități din țară: Arad, Pitești, Bacău, Oradea, Brașov, București, Cluj Napoca, Florești, Constanța, Craiova, Iasi, Ploiești, Sibiu, Timișoara.

Livrările la domiciliu vin la pachet cu o serie de avantaje pentru clientii noștri, printre care confortul de a avea cele mai bune produse livrate direct la ușa casei. Prin parteneriatele setate, facilităm cumpărătorilor Profi un serviciu care le oferă o gamă largă de produse, inclusiv meniuri potrivite pentru orice moment al zilei. În plus, marele avantaj al livrărilor la domiciliu este reprezentat de posibilitatea de a verifica recenziile partenerilor din aplicații înainte de a plasa comanda.

Despre Profi

Cu 28.000 de angajați în 1.672 de magazine proprii și partenere din mai bine de 820 de localități urbane și rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din România. PROFI SUPER, PROFI CITY, PROFI GO și PROFI LOCO, cele patru formate de magazin ale rețelei, desfac o gamă de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,2 milioane de clienți care zilnic își fac aici cumpărăturile. Mai bine de 94% dintre aceste produse provin de la furnizori din România. Cifra de afaceri a rețelei, de 11,7 miliarde de lei, plasează compania pe locul trei în sectorul de retail românesc.

Despre Tazz

Platforma locală de livrare rapidă Tazz are o ofertă foarte diversă, ce cuprinde cele mai bune restaurante din țară, dar și o selecție extinsă de produse pentru cumpărături zilnice, farmacii, florării, articole sportive, cărți, produse de îngrijire personală și înfrumusețare și alte magazine diverse. Tazz pune la dispoziția clienților săi beneficii exclusive ca evenimente zilnice cu Chefi locali, comanda de grup și plata cu cardurile de masă. Tazz este în acest moment cea mai descărcată aplicație din categoria „Food & Drink” în România, serviciile sale fiind disponibile atât prin aplicațiile de mobil Android și iOS, cât și online pe www.tazz.ro, în cele 33 de orașe din țară în care activează în acest moment.