Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Parteneriate pentru o viață sănătoasă

17 martie 2016

Magazinele PROFI au demarat în această lună parteneriate cu Fundația Cardioprevent și Forumul Național de Prevenție. Este pentru prima oară când un retailer din România se angajează într-un program de prevenție, susținând la nivel național un mod sănătos de viață.

“PROFI promovează nu doar un model sănătos de afaceri, ci și un mod sănătos de viață,” a declarat Daniel Cîrstea, Directorul General PROFI Rom Food. “Considerăm că parteneriatele cu specialiștii acestor două organizații ne vor ajuta să contribuim într-o și mai mare măsură la îmbunătățirea calității vieții angajaților și clienților noștri din întreaga țară.”

“Apreciem în mod deosebit faptul că o rețea de talia PROFI pornește la implementarea unor programe de prevenție”, a declarat Prof.Dr. Dan Gaiță, Președinte al Fundației CardioPrevent, Președinte fondator al Fundației Române a Inimii și membru al Comitetului Director al European Heart Network.

Magazinele PROFI sunt astfel prima companie privată care se alătură Forumului Național de Prevenție (www.fnp.ro). Această organizație are ca misiune reducerea incidenței bolilor respiratorii cronice obstructive, a bolilor neurovasculare, a bolii cronice de rinichi și a complicațiilor datorate ateroscerozei. FNP totodată îsi propune scăderea cu până la 25% a prevalenței hipertensiunii arteriale, oprirea creșterii prevalenței diabetului și a obezității, în principal prin încurajarea consumului zilnic a cel puțin 400 g de legume & fructe și reducerea aportului de grăsimi saturate.

Cu peste 9500 de angajați și 380 de magazine în 180 de localități, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România, iar capacitatea sa de a desfășura un program de prevenție pe o arie atât de extinsă este de natură să afecteze în bine sănătatea unui număr semnificativ de oameni.