Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

#OameniiDeLaProfi: primele contracte de muncă semnate cu refugiați ucraineni

30 martie 2022

Toate joburile Profi deschise în prezent sunt acum puse și la dispoziția oricărui potențial nou coleg ucrainean. Pe “fronturile” Profi s-au făcut pregătirile necesare pentru a acorda un sprijin real refugiaților care își caută un loc de muncă sigur, într-o organizație de încredere. Scanând codul QR de pe anunțul Profi sau accesând https://oameniidelaprofi.ro/joburi-ucraina/  aceștia pot aplica foarte simplu, în limba ucraineană, la joburile existente în cadrul acestei rețele.

„Ne-am adaptat 360 procesul de recrutare, angajare și inducție, astfel încât suntem pregătiți să le spunem noilor noștri colegi Ласкаво просимо!, Bine ați venit! ”, declară Pawel Musial, Directorul general Profi. „La doar 1 zi după începerea acțiunii, sau semnat deja primele contracte cu persoane sosite din Ucraina!”

“Ne-am mobilizat în timp record și am creat o echipă specializată, colegi vorbitori de limba ucrainiană, pregătiți să ofere informații și să sprijine integrarea noilor colegi în oricare dintre zonele de business, de la cele aproape 1600 de magazine Profi integrate și partener din toată țara, până la centrele logistice și chiar sediile administrative Profi,” afirmă Ramona Cretu, Manager dezvoltare organizațională Profi.

O companie puternică este întotdeauna orientată să răspundă nevoilor comunității, iar echipa departamentului HR Profi se ghidează după filozofia #BeKind, bazată pe gesturi mici, dar cu un impact uriaș față de toți cei din jur, fiind hotărâtă zilnic să transforme momente și să ofere sute de oportunități Profi!

Cu aproape 26.000 de angaja’i în magazine integrate și partener, și cu magazine în peste 700 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.