Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Academie de comerț – magazinele Profi fac agenți!

24 noiembrie 2015

Dacă încă va imaginați agenți cu ochelari fumurii, pistol și telefon codificat, nu sunteți pe drumul cel bun. Despre altfel de agenți este vorba: aceștia sunt întreprinzători cu inițiativă, oameni care își folosesc talentul și priceperea pentru a-și conduce propria afacere spre profit și o viață plină de satisfacții. Cum? Preluând unul din cele 280 de magazine ale rețelei PROFI din întreaga țară.

O adevarată academie de comerț, PROFI îi oferă agentului atat magazine, cât și know-how și un sistem de aprovizionare bine pus la punct, deja verificat.

Sigur, nu oricine poate fi agent PROFI. Cel care aspiră la o astfel de oportunitate are experiență dovedită în coordonarea unei echipe, iar șansele sale cresc considerabil dacă a desfășurat deja o astfel de activitate în domeniul comerțului alimentar. Ce îi mai trebuie? O bună capacitate de organizare și prioritizare, să știe să comunice și să relaționeze cu alții, să fie dinamic și integru. Toate acestea și o atitudine pozitivă îl vor ajuta să ajungă la rezultatele pe care și le dorește.

Sorin Iordache este un astfel de agent. El conduce magazinul PROFI din Brașov Răcădău, magazin care, de cand l-a preluat, se află în permanentă creștere. Sorin a ales optiunea PROFI venind de la un alt foarte mare retailer. “După multă experiență în comerț, îmi doream să am propria mea afacere dar, din motive financiare, nu puteam să o dezvolt singur,” spune Sorin. “Marea provocare a fost să-mi deschid firma, să-mi caut contabil, să mă organizez cu actele, căci acum nu mai aveam în spate un departament de resurse umane și totul trebuia să fac singur. Destul de dificil la început, fiind o groază de activități în afară de cele ce țin de magazin dar, în timp, ajungi să le faci lejer, devenind rutină. Angajații, două treimi, au rămas cei de la PROFI, având încredere în proiect, dar au fost și câțiva care au rămas angajați PROFI și au fost transferați la celelalte magazine din Brașov,” mai spune Sorin. Ca orice alt agent, in cadrul normelor si regulamentelor PROFI, el este singurul care decide în ce fel să-și sporească performantele magazinului și, astfel, să-și maximizeze profitul.

“Acum, am reușit să fac cheagul ăla în jurul meu, am o echipă de încredere, văd clienți mulțumiți și rezultatele pe care mi le doream de mult. Mă bucur că am făcut pasul ăsta, că am devenit agent PROFI,” concluzioneaza Sorin.

Prin numarul mare de magazine, prezenta in 41 de judete si cei peste 6000 de angajati ai sai, PROFI este al doilea mare lant de retail modern din Romania.