Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

JUMĂTATE DIN MAGAZINELE PROFI SUNT CONDUSE DE PARTENERI

03 iunie 2022

Timișoara, 3 iunie, 2022 – Numărul magazinelor partener a ajuns să fie aproape egal cu cel al magazinelor integrate Profi odată cu semnarea, chiar înainte de sfârșitul lunii trecute, a contractului pentru cel de al 800-lea magazin partener Profi.

Funcționând la Vișeu de Sus, jud. Maramureș, al 800 lea magazin de acest fel completează lista unităților partener aflate în toate județele țării și contribuie la atingerea uneia dintre țintele strategiei de dezvoltare a rețelei: în următorii câțiva ani toate magazinele Profi să ajungă să fie administrate de către parteneri.

“După un început lent și plin de provocări, când testam conceptul iar potențialii parteneri își puneau problema cum să înțeleagă parteneriatul, diferit de sistemul franciză, am învățat cum să-l adaptăm la condițiile existente pentru a obține rezultate optime,” a declarat Magda Amarie, Director Operational, Departament Partener Profi. “Astăzi oamenii din domeniu nu doar că ne înțeleg sistemul, dar pot și vedea cu ochii lor avansul rapid și realizările celor care deja au avut încredere să se înroleze, astfel că acum cererile de înscriere vin spre noi în ritm alert”.

Cei care doresc să devină parteneri https://www.profi.ro/magazin-partener/ și au șanse să li se atribuie câte un magazin Profi sunt persoane cu experiență în comerț, preferabil în comerțul alimentar, și care au cunoștințe de administrare a stocurilor. Este de asemenea important să fi lucrat ca șefi de magazin, de departament sau de raion, să fi condus echipe de angajați și să aibă abilitatea de a organiza activități și de a le prioritiza. Persoanele orientate către client, cu bune abilități de comunicare și care știu să relaționeze sunt clar cu un pas mai aproape de statutul de partener Profi.

Cine întrunește toate aceste calități se poate aștepta ca de la momentul când depune solicitarea de a deveni partener și până când dobândește acest statut prin semnarea contractului de parteneriat să  treacă cel puțin patru luni, timp care include selecția, prelucrarea documentelor și trainingul necesar. În funcție de abilitățile fiecărui candidat, este totuși posibil ca intervalul de timp să fie și ceva mai lung.

Această oportunitate le este oferită tuturor, dar primii care au înțeles sistemul sunt unii foști șefi de magazin Profi. Ei se bucură de avantajul de a face aproape exact aceeași muncă dar cu rezultate mai bune, conducând adesea chiar același magazin, devenit acum propria lor afacere.

În momentul de față, o mare parte dintre parteneri sunt foști angajați Pofi, căci veștile circulă repede și oamenii care au lucrat împreună în cadrul rețelei află cu ușurință unii de la alții ce avantaje sunt când faci practic aceeași activitate dar sub noua pălărie. Pe zi ce trece, însă, tot mai multe persoane cu experiență din afara Profi încep să-i perceapă beneficiile și să ni se alăture.

Unii dintre parteneri s-au acomodat atât de bine încât au ajuns, treptat, să administreze două, trei, chiar și cinci magazine partener, fapt încurajat de sistem câtă vreme rezultatele sunt pozitive, atât pentru partener, cât și pentru compania mama, Profi.