Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Împreună cu tine, Profi salvează destine!

30 iunie 2014

Viața și sănătatea copiilor din România se bucură de un nou susținător de la 1 iulie: campania de responsabilitate socială “Împreună cu ține, Profi salvează destine!”, desfășurată de lanțul de magazine PROFI împreună cu Asociația Dăruiește Viață, Asociația Inima Copiilor, Asociația Împreună Pas cu Pas, Fundația Mereu Aproape, Organizația Salvați Copiii și Fundația World Vision.


“Iubim copiii și îi susținem în domenii care au nevoie de ajutorul nostru: viață și sănătatea. Cum specialitatea noastră este să vindem roșii, și totodată dorim că donația pe care o facem să ducă la o schimbare semnificativă în bine, ne-am asociat cu mai multe ONG-uri care știu cum e cel mai eficient să fie folosită  resursă pe care o punem la dispoziție,” a declarat Daniel Cîrstea, directorul operațional PROFI Rom Food.

Asociația Dăruiește Viață participa cu proiectul “Dăruiește Viață copiilor bolnavi de cancer”; Asociația Inima Copiilor a înscris proiectul “1 vot. 1 an de ajutor pentru copiii bolnavi de inima”; Asociația Împreună Pas cu Pas prezintă proiectul “O Școală pentru fiecare”; Fundația Mereu Aproape participa cu proiectul “Infernul copiilor uitați”; Organizația Salvați Copii concurează cu proiectul “Fiecare Copil Contează”, iar Fundația World Vision se prezintă cu proiectul “Copii sănătoși pentru un viitor mai bun”.

Fiecare dintre aceste organizații are în acest moment șanse egale să între în posesia unuia din cele trei premii de 1 milion, 100 mii și respectiv 50 mii de lei puse la dispoziție de către PROFI și partenerii săi. Cei care vor decide prin vot numele câștigătorilor sunt și de această dată cei care calcă pragul magazinelor PROFI.

Pe lângă dorința de a susține o cauza sau altă, aceștia vor avea și un motiv suplimentar să voteze, și anume câte o Dacia Logan ce poate fi câștigată prin tragere la sorți în fiecare luna.

Campania se desfășoară în perioada 1 iulie -30 noiembrie în magazinele PROFI existente sau deschise până la dată de 31 octombrie 2014.

Actuala campanie CSR vine în continuarea campaniei  “PROFI te premiază” în urmă căreia sute de mii de elevi se bucură deja de cele 5381 de calculatoare performanțe, software educațional, 226 de videoproiectoare și accesorii IT pe care PROFI le-a donat în ultimii trei ani câtorva sute de școli pentru a da o șansă în plus elevilor de azi pe piață globalizată a muncii, de mâine.

Prin rețeaua de 232 de magazine și peste 5500 de angajați în toată țară, PROFI este cel de al doilea mare retailer din România.