Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Cumpărături pentru vârstnici și persoane care nu se pot deplasa

05 aprilie 2020

Începând de luni, 6 aprilie, programul Vă ajutăm din Timișoara vine în ajutorul persoanelor de peste 65 de ani și al celor cu dizabilități din aceasată localitate și din împrejurimi, persoane care nu se pot deplasa și nu pot fi ajutate de familie sau vecini pentru a-si procura alimentele necesare.

Aduși sub aceeași umbrelă la inițiativa magazinelor PROFI, zeci de voluntari ai asociațiilor UNITED WAY ROMÂNIA, ROTARACT, VĂ AJUTĂM DIN TIMIȘOARA, LOOK INSIDE și FITT vor prelua, prin intermediul unui sistem de comunicare oferit de rețeaua de telefonie DIGI, comenzi pe care apoi le vor duce la casele solicitanților.

Persoanele care se califica pentru acest fel de sprijin din partea voluntarilor au de acum la dispoziție numărul de telefon 0356 406 517. Aici pot suna de luni până duminică între orele 9.00-18.00, pentru a comanda produse pe care le vor primi la ușă, cu respectarea regulilor de siguranță impuse de situația actuală.

Livrările sunt gratuite dar, din respect pentru efortul voluntarilor si pentru a evita abuzurile, ii incurajam pe solicitanți să cumpere responsabil și sa-si facă lista de cerințe pentru mai multe zile odată.

#pentruunmainemaibun; #sigurlaProfi #sigurlaTine; #liveunited