Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Bun venit la școală, cu Profi – Primul Pachețel!

09 noiembrie 2017

Eșți copil și treci pentru prima oară pragul școlii? Atunci aproape sigur te întrebi dacă aici mai găsești prieteni și dacă te lasă să te mai joci ca la grădiniță, dacă o să fie bine și dacă… și dacă… și câte și mai câte.

Doar că nici n-apuci să intri bine în clasa ta pregătitoare și deja te întâmpină un cadou surpriză, o pungă pe care scrie “Primul pachețel” și vine de la cineva care, în satul sau comună ta, e tot mai bun și mai aproape de ține.

Așa-i că eșți curios să vezi ce e înăuntru? Pungă aia frumoasă este plină de caiete, creioane, plastilină și jocuri puzzle, dar mai are pentru ține și o cutiuță cu suc. Mai mult decât atât, o periuță și un tub cu pastă de dinți, precum și un CD-cu Dr.Rabbit sunt acolo că să te ajute să-ti păstrezi dintîi frumoși și sănătoși, căci PROFI iubește sănătatea.

Că și tine, vor trece astfel mai ușor peste emoțiile primei zile la școală aproape 4500 de elevi care intră în clasa pregătitoare din 170 de școli din întreagă țară.

,,O dată în plus suntem aproape de copiii aflați la început de drum școlar. Anul acesta, ne-am îndreptat atenția către comunitățile din afară marilor aglomerări urbane, acolo unde funcționează magazinele noastre PROFI Loco. Iubim copiii și face tot ce putem pentru că emoțiile să le dispară odată cu primul sunet de clopoțel“, a declarat Luminița Bundă, directorul de marketing PROFI.

Inițiativa face parte din campania PROFI iubește sănătatea, un proiect amplu prin care PROFI investește în programe de sănătate și prevenție, atât pentru propriii săi angajați, cât și pentru publicul larg.

Cu magazine prezente în 338 de localități și o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.