Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

BRUNO ȘI-A GĂSIT FAMILIA ȘI A AJUNS ACASĂ!

09 februarie 2022

Bruno s-a alăturat astăzi reputatului Muzeu al Ursuleților de Pluș de la Zărnești. El este unul dintre frații mai mari ai familiei de Urseroi care de săptămâna viitoare își vor face apariția în sute de localități pentru a aduce bucurie copiilor și a le arăta cât de important este spiritul de echipă.

“In retail suntem mereu puși în fața unor noi provocari pe care, lucrând în echipă, le rezolvăm mai ușor,” declara Pawel Musial, director general Profi. “De aceea, ne-am gândit ca prin jucării, cărți și jocuri să-i ajutăm și pe cei mici să înțeleagă de timpuriu cât de important este ca, pentru a trece peste dificultăți, să contribuie fiecare cu talentul său și să se ajute unii pe alții; astfel a apărut ideea de a veni către ei cu modele pe care să le înțeleagă ușor și să le îndrăgească, prin exemplul ursilor eroi, Urseroii”.

“Ne bucură și ne onorează venirea lui Bruno în marea familie de la Libearty,” spune Cristina Lapis, fondatoarea Asociației Milioane de Prieteni (AMP) și a sanctuarului de urși AMP Libearty, de la Zărnești. „Aceasta este o continuare firească a parteneriatului dintre noi, intrat deja în al treilea an, și magazinele Profi, prin care vin către noi resurse care contribuie la un trai mai bun pentru animalele pe care le îngrijim. Nu în ultimul rând, aceasta este o dovadă de spirit de echipă îndreptat deopotrivă pentru a ajuta oameni și animale.”

Fiecare dintre cei șase urși de pluș care alcătuiesc familia Urseroilor (#urseroii) are câte o calitate specială: Noptișor este foarte puternic; Lara poate să înghețe orice, Bruno poate să sară foarte sus, Bambu poate fi invizibil, Koko aleargă foarte repede iar Pati poate să vadă prin lucruri. Copiii care citesc cartea de povestit, jucat și colorat Urseroii își fac prieteni noi, scrisă pe înțelesul lor, află cum puterile reunite ale Urseroilor salvează pisicuta Kitty care, speriata, nu mai știe cum să se dea jos din copac, sau cum Urseroii au rezolvat alte probleme la fel de dificile.

Urseroii mai vin cu un mesaj important pentru copii: iubiți animalele dar este o mare diferență între cele din pluș și cele sălbatice: pe primele le puteți îmbrățișa dar pe celelalte trebuie să le admirați de la distanță, fără să le provocați, căci locul lor este în natură și dacă vă apropiați prea mult ele se pot speria și pot avea reacții nedorite.

Despre Profi:

Cu peste 26000 de angajati in magazine integrate si partener și cu peste 1560 de magazine in sute de localitati, Profi este cel mai mare angajator privat și retailerul cu cea mai mare acoperire geografica din România. Prin donații și un program consecvent de CSR, de mai bine de 10 ani Profi sustine constant cauze precum sănătatea, educația, drepturile copiilor, cultura, sportul sau protecția mediului.

Despre Milioane de Prieteni:

“Asociația Milioane de Prieteni” (AMP) a fost înființată în 1997 de către Cristina Lapis și este cea mai veche Asociație de Protecție a Animalelor din România. Are în grijă aproape 1000 de animale (câini, pisici, animale de fermă, animale sălbatice – toate salvate), cel mai cunoscut proiect al său fiind cel de salvare a urșilor captivi, urși care au primit o nouă șansă la o viață demnă în Sanctuarul AMP Libearty (#libearty), din Zărnești. Acesta este, de altfel, și cel mai mare sanctuar din lume dedicat ursului brun și cel mai mare proiect de bunăstare a animalelor, din Europa. A fost declarat „cel mai etic sanctuar din lume“ de National Geographic Traveler și a fost premiat de TripAdvisor cu „Certificat de Excelență“. Sanctuarul se întinde pe o suprafață de 69 de hectare de pădure și găzduiește în prezent 115 urși, numărul celor salvați de-a lungul timpului din condiții mizere de trai fiind de peste 140.