Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Baraolt – Primul magazin modular de mari dimensiuni

30 iulie 2014

Primul magazin modular PROFI de mari dimensiuni a fost inaugurat la Baraolt, județul Covasna,  în format standard, iar mâine se va deschide un magazin PROFI tot în format standard în Maramureș, la Șomcuța Mare.

Modernul magazin din Baraolt a fost ridicat pe Str. Trandafirilor în numai 30 de zile, cu o suprafață totală de 548,2 mp și o sala de  vânzări de  396 mp, beneficiind de același sistem constructiv că și magazinul modular din Sighișoara, ambele unități reprezentând premiere în retailul modern din Europa de Sud Est.

“Am dezvoltat o nouă tehnologie care ne permite să deschidem magazine de top în condiții de maximă calitate și eficientă, în locații până acum inaccesibile retailului modern,” a declarat Pawel Musial, director general PROFI Rom Food. “Experiență acumulată cu magazinele din Sighișoara și Baraolt ne-a permis să îmbunătățim considerabil tehnologia astfel încât să mărim și mai mult viteză de construcție și totodată să reducem costul de producție.”

Magazinul deschis azi la Baraolt este cel de-al cincilea din Covasna.

Pe de altă parte, unitatea care se deschide pe 31 iulie la Șomcuța Mare este un magazin convențional ce va funcționa la parterul unei clădiri comerciale, pe Str. Republicii nr.19/A. El va avea o suprafață totală de 505 mp, o sala de vânzări de 310 mp și reprezintă cea de-a șasea unitate PROFI din Maramureș.

Prin aceste două inaugurări, rețeaua PROFI, cea de a două că mărime în retailul modern românesc, ajunge să numere 236 magazine în 118 localități.