Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Aproape unu din trei magazine PROFI – in sistem partener

22 octombrie 2021

Magazinele Partener Profi se extind rapid iar în  prezent funcționează cu succes 600 de astfel de unități.

Denumite inițial magazine Agent, acestea și-au făcut apariția în 2012, oferind o șansă persoanelor cu spirit antreprenorial care doresc sa își administreze, cu un minim de investiție, propria lor afacere în retailul modern.

“Pentru serviciile de management si de operare a magazinului, Profi ofera Partenerului un buget fix garantat lunar (bugetul pentru angajati), un commission lunar din vanzari si un bonus annual, acesta putand ajunge la venituri similar cu cele ale unei pozitii de senior management”, a declarant Sergiu Contu, Director de Dezvoltare al proiectului Partener Profi. “Totul se desfasoara cu suportul, experienta si indrumarea Profi, care ofera access la know-how-ul retelei, programe de training gratuite, preturi negotiate, sistemele si aplicatiile Profi, lanturi de distributie si aprovizionare bine puse la punct si, nu in ultul rand, umbrela unui brand puternic.”

Magazinul este oferit la cheie, iar pentru preluarea lui viitorul partener depune doar o garanție pe care o recuperează dacă se retrage din parteneriat. Profi este responsabil pentru tot ceea ce înseamnă găsirea și amenajarea spaţiului, inclusiv echipamente și mobilier, și acoperă toate cheltuielile curente de funcţionare a magazinului. Cine îl preia este responsabil de bunul mers al activității, de angajări și de mangementul personalului, de comenzi, stocuri de marfă, și altele.

Sistemul Partener este atât de ofertant, încât mulți dintre șefii de magazin Profi au ales să renunțe la statutul de angajat și să îl dobândească pe cel de partener. Sute de alte persoane din afara rețelei Profi, cu experiență în retail și dorința de a reuși, au devenit la rândul lor parteneri.

Cu peste 1500 de magazine în mai mult de 600 de localități, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România și, prin cei peste 25000 de angajați ai magazinelor proprii și partenere, este cel mai mare angajator privat din țară.