Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Slow Coffee Festival 2022

30 octombrie 2022

Beneficiar: Asociația Artisan Coffee Community

Susținem antreprenorii români și educația financiară antreprenorială, care este esențială în afaceri, în special pentru micii antreprenori.

Din aceste motive, ne-am implicat alături de organizatori la ediția a șasea a Slow Coffee Festival, ce a avut anul acesta ca temă centrală Solidaritatea, noțiune care ne este foarte aproape de suflet.

Am participat la atelierele educaționale și ne-am întâlnit cu peste 5000 de participanți curioși să afle secretele cafelei, originile și procesul prăjirii, dar și despre prepararea corectă a unei cafele de calitate.

„Cel mai important eveniment al cafelei de specialitate cu intrare liberă, cafea și ateliere gratuite pentru toți iubitorii cafelei”. Aflat la ediția a 6-a, festivalul a primit peste 5000 de participanți curioși și din ce în ce mai dornici de educație în ale cafelei de specialitate.

Cu sprijijul Profi, ediția a șasea a Slow Coffee Festival s-a întâmplat în al doilea an post-pandemie cu tema centrală „Solidaritate”, la Combinatul Fondului Plastic, Galeria Senat, în perioada 29-30 octombrie.

Ce a putut să facă și să vadă participantul la festivalul cafelei de specialitate?

Specialiști naționali și internaționali au oferit gratuit spre degustare cafeaua de specialitate, rod al educației, pasiunii și muncii lor în fața vizitatorilor curioși care au aflat despre origini, despre procesul prăjirii, despre gusturi din cele mai divere, despre prepararea corectă a unei cafele de calitate.

Expozanții de anul acesta au oferit vizitatorilor șansa de a afla informații și de a achiziționa echipamente profesionale de prăjit și preparat cafea, chiar și pentru acasă. Gama de produse a fost foarte diversă pornind de la cafea proaspăt prăjită, sucuri, ciocolată artizanală, brownies, până la soluții digitale pentru afaceri mici, compostere, artiști cu tricouri handmade, cursuri de calificare cafea.