Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Școala Încrederii

19 aprilie 2022
Beneficiar: Wellbeing Institute

Imaginați-vă o școală cu copii zâmbitori, plini de încredere, care-și fac auzită vocea și-și urmează visele. Imaginați-vă o școală cu profesori încrezători, care conștientizează nevoia de validare și apreciere a copiilor. Imaginați-vă că fiecare școală din România poate deveni o comunitate a bunăstării și bucuriei

Aceste vise au inceput sa devina realitate prin proiectul Școala Încrederii sustinut , inca de la inceput, de Profi . Acest proiect de suflet își propune să contribuie la îmbunătățirea modelului școlar din România, înlocuind vechile paradigme și construind relația de încredere între adulți și copii.

Bazat pe un model inspirat din standardele de calitate din educația britanică, proiectul a reușit să ajute peste 50.000 de copii și mai bine de 5.000 de adulți (personal didactic și non-didactic) din școlile și grădinițele de stat. Fiecare școală trece printr-un program de cinci ani bazat pe 4 piloni principali: responsabilitate personală, bunăstare, progres academic și comunitate activă.

19 dintre scolile aflate in acest program sunt in vecinatatea magazinelor noastre si sunt sustinute in mod direct de Profi, pentru ca speranța unei țări constă în educația făcută cu plăcere și bucurie.