Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Proiectul Salonul #OameniiDeLaProfi

26 iulie 2023

Construirea de la ZERO a unei secții de Terapie Intensivă Nou-Născuți, la Târgu Mureș

Beneficiar: Asociația ACV România

Știai că în fiecare zi sunt pe lista de așteptare la secția de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la Spitalul de Urgență pentru Copii MS Curie București, între 10 si 30 de copii? România are nevoie de 100 de paturi de terapie intensivă pentru a îi putea trata.

Astfel, am decis să ne alăturăm inițiativei Deliei Vasiliu si a lui Alex Popa, care suținuți de Dr. Cătălin Cîrstoveanu- Șeful Secției de Terapie Intensivă de la Spitalul de Urgență Marie S. Curie vor construi de la zero o secție de Terapie Intensivă Nou-Născuți la Târgu Mureș, după conceptul și modelul secției de la București.

Cu peste 2.500 m² de spațiu medical conceput și amenajat la cele mai înalte standarde, secția va trata pacienții critici neonatali cu 27 de linii de Terapie Intensivă Nou-Născuți dar și nou-născuții cu malformații cardiace din toată țara care urmează sa fie operați la Institutul de Boli cardiovasculare si Transplant Tg.Mureș.

Proiectul este derulat în parteneriat de către ACV România/Asociația Cristi Vasiliu, Asociația Inima copiilor și Spitalul Clinic Județean de Urgență Tg.Mureș.

Alătură-te și tu inițiativei și salvează vieți: https://nounascutimures.ro/