Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Profi ia vechiul din casă și în aplicație bonus îți lasă!

04 iulie 2022

4 Iulie-15 August

Profi România, cu sprijinul Eco Positive, a demarat o campanie de mediu prin care și-a propus să încurajeze clienții, membri în aplicația Profi, să se debaraseze responsabil de deșeurile electrice.

Astfel, în perioada 4  iulie – 15 august, orice membru înrolat în aplicația Profi care a predat spre reciclare un aparat electrocasnic a primit un bonus în aplicație:

  • DEEE mari – frigidere, congelatoare, mașini de spălat rufe sau vase automate, indiferent de marca, mărimea și starea lor, dar complete – 50 lei pentru fiecare DEEE mare.
  • DEEE mici – televizoare și aragazuri, indiferent de marca, mărimea și starea lor, dar complete – 25 lei pentru  fiecare DEEE mic.Pe durata campaniei, o persoană poate preda maxim 2 DEEE-uri mari și 2 DEEE-uri mici, indiferent de natura lor.

Bonusul a fost încărcat în contul de client din aplicația de loialitate Profi în termen de 10 zile lucrătoare de la ridicarea deșeului de la o adresă de pe raza județului Timiș, având perioada de valabilitate nelimitată și putând fi folosit pentru cumpărături în orice magazin Profi.

La Profi Punem Suflet în Mediu!