Povestea
noastră

Partenerii noştri
producători

Calitatea
Profi

Un gust natural şi proaspăt, 100% românesc

Mai ţii minte savoarea cireşelor dulci din pomul bunicilor şi roşiile de grădină coapte de soare?

Acestea sunt fructele şi legumele Proaspete de la noi - cele mai bune soiuri crescute cu grijă de cei mai buni producători din România şi monitorizate cu atenţie de experţii Profi.

Proaspete de la noi  înseamnă exclusiv calitate autentică locală, pentru ca fiecare generaţie să se poată bucura de gustul natural al produselor româneşti!

Fiecare sezon are bunătăţile lui naturale la Profi. Te aşteptăm să-ţi umpli coşul de cumpărături în fiecare zi cu toate fructele şi legumele româneşti la care pofteşti!

Răsfoieşte albumul celor mai fresh noutăţi despre produsele Proaspete de la noi

Urmăreşte cele mai noi poveşti despre fructele şi legumele Proaspete de la noi

Ai noştri cultivă cele mai delicioase
fructe şi legume româneşti

Producătorii noştri duc mai departe tradiţia produselor naturale, crescute exclusiv aici, în România! Fiecare recoltă cultivată de ei este un exemplu de calitate, experienţă şi răbdare.

Descoperă cine sunt aceşti profesionişti care îţi livrează în fiecare sezon cele mai bune fructe şi legume Proaspete de la noi  în magazinele Profi!

Drumul produselor Proaspete de la noi

De la producător până pe rafturile magazinelor Profi

Promisiunea noastră este că punem şi vom pune mereu pe primul loc calitatea şi prospeţimea produselor livrate de partenerii noştri.

Toate fructele şi legumele noastre cresc pe pământ românesc şi au exact gustul delicios şi natural pe care îl iubeşti încă din copilărie! Experţii noştri se asigură în fiecare moment al producţiei că vor ajunge la tine doar cele mai bune produse cultivate de producători.

Controlul procesului de producţie realizat de echipa de agronomi Profi urmează întotdeauna o serie de paşi prestabiliţi: