Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Noua generație Profi City, inaugurată la Timișoara

05 martie 2021

A fost inaugurat la Timișoara primul Profi City din generația care se bucură de îmbunătățirile testate în magazinul concept din Ploiești.

Spre deosebire de recent inauguratele ProfiGo, magazine de mici dimensiuni amplasate în în zone de trafic intens și de birouri, Profi City are o suprafață mai mare și un sortiment mai bogat, este un mic supermarket pentru zone rezidențiale, destinat celor care cumpără pentru a completă ceea ce poate au omis să-și ia când și-au făcut cumpărăturile principale în magazine mai mari.

Profi City prezintă o zona de convenience mai largă decât a magazinelor ProfiGo destinate cumpărătorului foarte grăbit care nu dorește decât cele necesare pentru consum imediat și, poate, doar încă ceva în plus. Față de vechiul Profi City, noul format este mai bine adaptat actualelor așteptări ale cumpărătorilor, fiind acum dotat cu vitrină asistată, zona gastro și coffee corner. La vitrină asistată se găsesc mezeluri de la furnizori locali, specialități din carne de oaie, de porc, de pui și de curcan. Desigur, nu lipsesc nici diferitele varietăți de brânză și cașcaval. La rândul ei, zona gastro tentează cumpărătorii cu pizza, burgeri, sandvișuri, prăjituri, patiserie, plăcinte și cu pâinea cea mai bună din oraș.

De la începutul anului, Profi a inaugurat deja 31 de magazine și până la sfârșitul lui 2021 urmează să mai deschidă alte peste 200.

Cu 1433 de magazine în 642 de localități și aproape 22.000 de angajați, Profi este lanțul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare număr de magazine din România.