Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Donație Profi pentru Milioane de Prieteni

28 septembrie 2020

Astăzi, în cadrul parteneriatului cu Asociația Milioane de Prieteni (AMP), magazinele Profi au donat către aceasa un ATV cu remocă. Vehiculul va diminua considerabil efortul de a transporta în munte, pe orice vreme, cele două tone de hrană pe care le primesc zilnic peste 100 de urși găzduiți la Zărnești, în cel mai mare sanctuar de urși bruni din lume.

“Ajutăm fundații care protejeaza câinii, pisicile și alte animale fără stăpân din orașe, precum și fundații care hrănesc și protejează animalele sălbatice din România”, a declarat Pawel Musial, directorul general al rețelei de magazine Profi. “Atât personal, cât și ca director al unei mari companii, consider că asta face parte din misiunea și obligația noastră.”

De mai mulți ani, Profi donează constant importante cantități de alimente, atât adăpostului canin AMP Victory, cât și numeroaselor adăposturi din alte localități în care activează magazinele rețelei.

“Apreciem în mod deosebit aceste donații făcute nu doar în beneficiul urșilor”, afirmă Cristina Lapis, președintele Asociației Milioane de Prieteni. “Am înțeles că singura speranță ca alte animale să nu mai trăiască calvarul captivității este educația tinerei generații care dorește să trăiască în armonie cu natura. Mii de copii vizitează în fiecare an rezervația ca să vadă urșii, să învețe despre protejarea animalelor, iar Profi ne susține și în această privință”.

“Fantastic! Mă bucură enorm colaborarea dintre AMP și magazinele PROFI!” afirmă, în numele organizației internaționale World Animal Protection, actrița Evanna Lynch, foarte cunoscută drept caracterul Luna din filmelele cu Harry Potter.

Gestul este salutat și de Brigitte Bardot, cunoscutul star militant pentru drepturile animalelor, care a adresat reprezentanților PROFI următoarele rânduri: “Vă mulțumesc pentru hrana oferită gratuit adăpostului de câini și sanctuarului de urși ale prietenilor mei, dl. și dna. Lapis. Sunteți formidabili, vă sunt infinit recunoscătoare.”

Momentul înmânării oficiale a ATV-ului catre AMP poate fi vizionat la adresa https://www.privesc.eu/Arhiva/92037/