Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Daruri pentru 130 de copii și 70 de părinți și bunici

20 aprilie 2022

Beneficiar: Asociația Logs

20 Aprilie 2022

Peste 1.200 de refugiați din Ucraina au rămas în Timișoara sau în județul Timis, conform datelor Centrului de Suport Timișoara pentru Ucraina gestionat de Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara și Asociația LOGS Grup de Inițiative Sociale. Mai mult de jumătate dintre refugiați sunt minori împreună cu mame si bunici. Miercuri, 20 Aprilie, Institutul Francez din Timișoara a găzduit peste 130 de copii si 70 de părinți și bunici la un eveniment de Paște pentru copiii refugiați ucraineni din Timișoara.

O mare parte din ateliere și activități au fost organizate de voluntari ucraineni cu inițiativă și dorința de a se implica. Copiii au avut parte de ateliere de vopsit ouă de Paște și confecționat brățări, jocuri și activități sportive, pictură pe față, vânătoare de dulciuri, candy bar cu prăjituri, cadouri de la iepuraș.

Evenimentul a fost organizat de Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, LOGS Grup de Inițiative Sociale,  Asociația Filantropică Ortodoxă Sfântul Dimitrie – Giroc. Profi a venit în întâmpinarea celor mici cu dulciuri de la iepuraș 😊