Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Acțiuni Pentru Ucraina!

17 martie 2022
Beneficiar: Societatea Națională de Cruce Roșie din România

Încă din primele zile de la izbucnirea conflictului armat din Ucraina, Profi s-a alăturat apelului Crucii Roșii Române de a sprijini cetățenii ucranieni nevoiți să fugă din calea războiului.
În continuare nevoile civililor ucraineni cresc de la o zi la alta, iar Profi răspunde acestei nevoi donând pachete individuale cu alimente, produse de igienă personală și apă, valoarea totală a donațiilor depășind până acum 𝟏.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢.
Cu ajutorul voluntarilor și cu sprijinul Profi am reușit să aducem o fărâmă de mângâiere aproapelui nostru aflat în suferință.
Acest parteneriat continuă și oferă ajutor pe mai multe canale în care ne-am implicat:

  1. Platforma www.profi.ro/ajutor-ucraina/ este o șansă reala pentru cei peste o suta de mii de ucrainieni refugiați în România în ultimele zile să găsească ajutorul de care au nevoie. Este întărită considerabil prin parteneriatele semnate între Profi și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale si Crucea Rosie Romana. Cu ajutorul acestor parteneriate facilităm colectarea ajutoarelor și apoi distribuirea lor în cel mai scurt timp acolo unde e nevoie de ele.
  2. Proiectul caritabil We Are One, proiect care i-a adunat pe cei mai iubiți artiști din muzica românească și internațională pe scena Arenei Naționale. Toate încasările din urma vânzării biletelor au fost donate către Crucea Roșie Română pentru acțiuni de ajutorare a ucrainenilor aflați în dificultate.
  3. Oamenii de la Profi pun suflet. Sute de colegi s-au mobilizat și au făcut posibil ca mii de pachete să ajungă în punctele de trecere a frontierei dinspre Ucraina.
    Umanitatea nu are granițe si alături de oamenii minunati de la Societatea Națională de Cruce Roșie din România am putut si putem face lucruir mărețe.