Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Turneul Final de juniori 2 – Handbal Masculin.

19 iunie 2023

Beneficiar: Federația Română de Handbal împreună cu SCM Politehnica Timișoara

Timp de 5 zile, în perioada 14-18 iunie 2023, la Timișoara, în Sala Constantin Jude, a avut loc Turneul Final de juniori 2 – Handbal Masculin.

Un turneu care ne-a adus multe bucurii și pe care l-am susținut atât în calitate de sponsor, cât și oferind hidratarea de care jucătorii au atât de multă nevoie în timpul meciurilor.

Pe parcursul turneului am avut parte de jocuri frumoase, cu goluri multe, unul chiar cu un total de 100 de goluri, o asistență numeroasă, gălăgioasă și sportivă, nume mari ale handbalului care i-au premiat si inspirat pe tinerii de pe teren, dar și mulți jucători de perspectivă pentru handbalul românesc

Turneul Final destinat juniorilor 2 – handbal masculin a adus la Timișoara, cele mai bune 8 echipe de la aceasta categorie de vârstă: SCM Politehnica Timișoara, CSU Suceava, CSM București, Minaur Baia Mare, CSS Craiova, LPS Tg. Mureș, LPS Vaslui și CSM Ploiești.

Turneul a fost câștigat de CSU Suceava, locul 2 a fost ocupat de sportivii de la CSM București, iar medalia de bronz a aparținut celor de la SCM Politehnica Timișoara.