Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Transylvania College

20 aprilie 2020
Beneficiar: Asociația Wellbeing Institute

Transylvania College este singura școală din România care oferă un traseu educațional complet, de la creșă și până la liceu, pe două linii de studiu. Școala a obținut, încă din 2013, statut oficial de Școală Britanică Internațională (BSO – British School Overseas), în urma unei inspecții riguroase din partea Departamentului pentru Educație din Marea Britanie.

Școala oferă o educație aliniată cerințelor secolului 21, concentrându-se pe patru direcții: academic, wellbeing (stare de bine), leadership și educație globală.

Din experiența noastră, elevii ajung să își atingă potențialul atunci când simt că fac parte din propriul proces de dezvoltare, când își asumă responsabilitatea pentru progresul pe care îl fac.

Introducerea conceptului de wellbeing în școală atât pe plan profesional, în relația cu elevii și colegii, cât și pe plan personal, în relația cu proprii copii a fost un real beneficiu pentru toți cei implicați.

Profi România îmbrățișează aceste practici si le susține cu inima deschisă toate eforturile pe care aceștia le-au depus, mai ales in această perioadă, când școala s-a mutat on-line și normalitatea ni-i s-a schimbat tuturor..