Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Susținerea Producătorilor Locali Români

19 aprilie 2021
Beneficiar: Asociația Casa Majestății Sale

Profi este partener strategic, pe termen lung, în proiectul de susținere a activității publice a Familiei Regale a României și, în special, a proiectelor comunitare privind Susținerea Producatorilor Români derulate de Familia Regală.

Unul din evenimente s-a derulat în comunitatea săvârșineană – Supermarket și producători locali, unde Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală, Principele Radu au tăiat panglica inaugurală, alături de reprezentanții companiei Profi și ai autorităților locale.

Majestatea Sa a fost interesată, în mod special, de colaborarea dintre Profi și producătorii locali. Produsele lor, biologice și foarte gustoase, reprezintă atât tradiția locală cât și identitatea românească de astăzi.

La finalul vizitei, Custodele Coroanei și Principele Radu au discutat cu producătorii locali, care colaborează permanent cu Profi, și le-au propus să inițieze cu Domeniul Regal Săvârșin și Fundația Colecția Familiei Regale a României cursuri de pregătire și perfecționare în domeniul grădinăritului, al cultivării legumelor, fructelor și zarzavaturilor.