Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Super Rally – Trofeul Profi Timișoara 2023

14 august 2023

Beneficiar: Asociatia AMC Racing

Cu energie și bucurie, pe 11 și 12 august, am participat la a patra etapă din Campionatul Național de Super Rally, la Timișoara în calitate de parteneri principali.

Trofeul Profi Timișoara a avut loc în centrul Capitalei Europene a Culturii 2023, pe circuitul stradal din Piața Iancu Huniade. Traseul a însumat un total de 3,5 km, compus din trei ture, cu diferite şicane amplasate strategic, concurenții fiind astfel obligați să evite obstacolele în lupta pentru cel mai bun timp, fiecare atingere a balizelor fiind penalizată.

La Trofeul Profi Timișoara au concurat 30 de piloți, care s-au întrecut pentru câștigarea trofeului Profi. Evenimentul sportiv a început cu o sesiune de recunoaștere, urmată de patru antrenamente libere, finalizându-se cu două sesiuni de curse.

Primul loc a fost câștigat de Leo Borlovan, Leo Borlovan și-a asigurat victoria după parcursul fenomenal din manșa secundă, pe care și-a asigurat-o cu 2:50,666, stabilind, totodată, și recordul traseului, în condițiile în care până atunci se afla pe 11, la general, după prima manșă. Leo Borlovan a fost urmat de Jerome France, iar renumitul pilot și promotorul concursului, Mihai Leu, a ieșit pe locul trei. Felicităm toți participanții și câștigătorii.

Punem suflet în sport și susținem marii campioni.