Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Sponsorizare produse igienico-sanitare

19 aprilie 2020
Beneficiar : Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeș Timișoara

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeș Timișoara oferă pacienților servicii medicale de sănătate utilizând resursele necesare unei îngrijiri medicale complete, complexe, cu respectarea standardelor maxime medicale. Face acest lucru având ca prioritate pacientul și nevoile lui,  concentrându-și atenția asupra confortului și siguranței medicale a pacientului pe care îl trateaza cu atenție, respect și răbdare.

Sedințele de consiliere psihologică asociate serviciilor medicale îi asigură pacientului cea mai bună calitate a vieții indiferent de diagnostic și prognostic.

Astfel, având în vedere starea de urgență generată de pandemia de COVID-19 la nivelul întregii țări, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeș Timișoara a fost și el afectat și a avut nevoie de sprijin în lupta cu acest virus pentru a-și păstra serviciile la standardele obișnuite.

Pentru sănătatea tuturor locuitorilor din Timișoara, Profi  a oferit suport si le-a fost alaturi prin sponsorizarea de produse igienico-sanitare, imbratișând deviza ”Impreuna pentru Sanatate”.