Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Și eu am dreptul să mă joc!

09 mai 2019
Beneficiar: Fundația Inocenți

Compania Profi România selectează în fiecare an șapte proiecte, dezvoltate la nivel național de diferite ONG-uri, pe care le susține prin donații. Anul acesta, printre proiectele selectate de Profi România se află și proiectul ”Si Eu Am Dreptul Să Mă Joc” desfășurat de Fundația Inocenți.
Această campanie urmărește îmbunătățirea stării de bine prin intervenții terapeutice de tip multisensorial și reducerea anxietații cauzate de experienta spitalizării.
Pentru al nouălea an consecutiv, Profi România dă dovadă de responsabilitate socială. Prin intermediul unor asociații și fundații și cu implicarea marii familii a clienților acestor magazine, picătură cu picătură, campania ”Te costă 0 lei să ajuți” contribuie la o lume mai bună.
Donațiile din acest an totalizează un milion și jumătate de lei și, prin votul celor care calcă pragul acestor magazine, au fost direcționate către educație, sănătate, drepturile copiilor, incluziune/servicii sociale, protecția mediului, cultură și sport, pentru a face o diferență în bine în viața multor copii și tineri.
Astfel, în perioada 9 septembrie – 3 octombrie 2019, clienții Profi au putut să scaneze la infochioșcurile din magazinele Profi bonul de casă primit pentru cumpărăturile efectuate, să voteze unul dintre cele șapte proiecte incluse în campanie și să aleagă să își îndrepte votul către proiectul ”Si Eu Am Dreptul Să Mă Joc”. La finalul campaniei, Profi România, a directionat bugetul proporțional cu numărul de voturi aferent, către proiectul ”Si Eu Am Dreptul Să Mă Joc”.