Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Școala pentru părinți

20 aprilie 2020
Beneficiar: Asociația NoteAboutLife

Profi România sustine proiectul Școala pentru părinți, dezvoltat de Asociația NoteAboutLifecare își propune să satisfacă o nevoie pregnantă a societății actuale, și anume, educația în spațiul unei familii, prin intermediul cursurilor gratuite pentru parinți. Aceste cursuri ofera parintilor, un minim necesar de cunostiinte, necesare pentru a-si educa armonios si sanatos Copiii.

Asociația NoteAboutLife dispune de singurul curs gratuit din România de acest gen.

Proiectul vizează implementarea metodelor și strategiilor necesare dezvoltării armonioase a copilului. Acesta este axat în direcția îmbunătățirii procesului de educare a copilului. Se va opta pentru furnizarea informațiilor ce vor acoperi subiecte precum, asumarea valorilor și a unui comportament etic de tipul “educației celor 7 ani de acasă”.

Mai mult, proiectul mizează și pe exploatarea unor arii precum: dezvoltarea cognitivă, motivațională sau emoțională, managementul timpului, identificarea și dezvoltarea copilului, parenting și nu numai.

Proiectul va contribui semnificativ la dezvoltarea nivelului de educație a societătii. Fără îndoială, rezultatele acestor cursuri se vor observa de la generație la generație