Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Școala Încrederii!

09 mai 2019
Beneficiar: Asociația Wellbeing Institute

De multe ori, destinul unui copil, indiferent de mediul din care provine, e influențat puternic de un adult. Dacă măcar un singur om îi vede potențialul și îl încurajează să meargă înainte cu încredere pe drumul lui, acel copil are șansa să-și vadă visul cu ochii. Și să schimbe lumea.
Imaginați-vă o școală cu copii zâmbitori, plini de încredere, care-și fac auzită vocea și-și urmează visele. Imaginați-vă o școală cu profesori încrezători, care conștientizează nevoia de validare și apreciere a copiilor. Imaginați-vă că fiecare școală din România poate deveni o comunitate a bunăstării și bucuriei.
Noi, Profi România, ne-am imaginat și ne-a placut, astfel ne-am alaturat proiectului Școala Încrederii, care este un proces unic, dezvoltat și implementat de Wellbeing Institute și Mind Education în parteneriat cu Transylvania College și Școala pentru Cuplu, care vin în sprijinul directorilor, profesorilor, părinților și elevilor din școlile din România, și își propun transformarea acestor instituții de învățământ în comunități ale încrederii, contribuției și vitalității.
Ce am vazut noi în proiectul Școala Încrederii? Momentul 0 al schimbării, căruia nu ne dorim doar să îi fim martori, ci să și contribuim la propagarea și creșterea lui.