Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Schimbă destinul unui refugiat

12 octombrie 2021
Beneficiar: CNRR & Asociația LOGS

Imaginează-ţi că într-o zi, întreaga ta viaţă ţi-ar fi dată peste cap. Că ar trebui să îţi părăseşti slujba, casa şi poate chiar familia încercând să scapi din calea războiului sau persecuţiei. Aceasta este realitatea refugiaţilor.

În România, trăiesc câteva mii de refugiaţi. Mulţi dintre ei au trebuit să o ia de la zero. Într-un timp scurt, ei trebuie să se adapteze la realităţile româneşti, în vreme ce continuă să fie împovăraţi de propriile traume.

Consiliul Naţional Român pentru Refugiaţi și LOGS – Grup de Inițiative Sociale sprijină zi de zi refugiaţii pentru a-şi reface vieţile în România. Împreună putem face mai mult.

Ei oferă asistență umanitară refugiaților aflaţi în situaţii dificile. Refugiaţilor le lipseşte plasa de siguranţă pe care cei mai mulţi dintre noi o avem. Adeseori, ei nu au familie sau prieteni care să îi ajute dacă îşi pierd locul de muncă, se îmbolnăvesc, sau trec prin alte situaţii dificile. Asociațiile sprijină refugiaţii cu pachete alimentare de urgenţă, ajutor medical, produse de igienă şi alte produse care le acoperă nevoile de bază.

Cu ajutorul nostru copiii refugiaţi pot să meargă la şcoală. Pentru mulţi dintre copiii refugiaţi, educaţia este singura şansă la o viaţă normală.