Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Prietenii berzelor

15 iulie 2021
Beneficiar: ASOCIATIA PRIETENII BERZELOR

Asociația Prietenii Berzelor își prezintă concis misiunea: salvează berze rănite sau bolnave și orice alte necuvântătoare ce au nevoie de ajutor. Asigură hrană, adăpost și intervențiile medicale necesare supraviețuirii berzelor și altor animăluțe iar atunci când vindecarea este completă, le eliberează în mediul lor natural.

Au decis să se implice sistematic în salvarea animalelor sălbatice, prin încheierea unui protocol cu Consiliul Județean Sibiu, alături de vechii colaboratori Asociația Animal Life, pentru a pune în aplicare prevederile legislației pentru protecția animalelor și proaspăt înființata Poliție a Animalelor. Cele două organizații, cu experiența multor ani în domeniu, își pun la dispoziție adăposturile, serviciile specializate de tratament, relațiile cu veterinarii și alte organizații pentru ca animalele în pericol să fie tratate cu respect si iubire.

Pentru că ne pasă de natură și avem compasiune pentru animale, PROFI s-a alăturat acestui proiect care ajută la restabilirea relației dintre natură și om.