Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Oxigen pentru Timișoara

21 aprilie 2020
Beneficiar: Fundația Comunitară Timișoara

Proiectul Oxigen pentru Timișoara a devenit în acest an un amplu fond pentru situații de urgență prin care acoperim cheltuieli neprevăzute generate de pandemie în sistemul medical și s-a putut dezvolta doar cu susținerea Profi România, a altor companii și implicarea comunității. 

Toate echipamentele achiziționate sunt considerate un bun comun, oferite gratuit celor în nevoie, de aceea ele sunt folosite într-un mod responsabil și sunt returnate imediat ce nu mai este nevoie de ele pentru a fi decontaminate şi trimise mai departe la cei în nevoie şi, astfel, să sprijine un număr cât mai mare de pacienți SARS-CoV-2.

Datorită aglomerării spitalelor, mulți pacienți cu Covid-19 au fost îngrijiți la domiciliu, monitorizați cu ajutorul medicilor de familie, iar pentru cazurile medii şi moderate este nevoie de concentratoare de oxigen și pulsoximetre.

Prin intermediul acestui program și din fondurile strânse, Fundația Comunitară Timișoara a achiziționat până la acest moment:

– 245 de concentratoare de oxigen;

– 500 de pulsoximetre și accesoriile necesare;

– 1500 echipamente consumabile pentru a deservi minim 1500 de beneficiari din Timișoara și județul Timiș;

– echipamente și materiale pentru Spitalul Victor Babeș din Timișoara, Spitalul Municipal, Centrul Regional de Transfuzii.