Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Împreună construim Platforma Speranței

15 noiembrie 2022

Asociația Speranța pentru România a luat ființă în anul 2009 din dorința de a ajuta bătrânii singuri și neputincioși. Odată cu trecerea timpului acțiunile lor s-au dezvoltat și diversificat, implicându-se în acțiuni de ajutor pentru mame vaduve, copii orfani, familii sărace, etc. În anul 2010 a fost lansat blogul www.sperantapentruromania.ro unde sunt prezentate toate cazurile în care se implică.

Începând cu anul 2015, Profi s-a implicat activ și susținut în ajutorarea celor aflați în atenția acestei asociații oferind suport financiar consistent, ajutând toate cazurile aflate în dificultate. Din 2015 Profi a sustinut atât financiar cât și material, donând alimente pentru oamenii săraci.

În tot acest timp, Asociația Speranța pentru România a devenit cunoscută la nivel național ca una care ajută persoanele defavorizate. În pararel, se primeau foarte multe cereri de ajutor din partea celor bolnavi de cancer, leucemie, sau alte boli grave, care aveau nevoie de ajutor financiar care se ridică la zeci de mii de euro pentru fiecare persoană. Ne-am dat seama că pe aceste persoane nu le vom putea ajuta având la bază un blog. Era nevoie de ceva mai mult decat atât, era nevoie de o platformă dedicată de fundraising. În acest context Profi a ales să susțină construcția acestei platforme cu sume consistente si regulate, pe termen lung.

Cu ajutorul Profi până în momentul de față pe platformă s-au adunat:

– peste 9.3 milioane de euro;

– peste 450.000 de români au donat pentru cazurile noastre pe platformă;

– peste 9400 de persoane au fost ajutate;

– 687 de cazuri au campanii de strangere de fonduri active deschise pe platformă

– peste 830 de campanii de strângere de fonduri au fost finalizate;

– 392 de voluntari au fost implicați în actiunile asociației;

– 109 apariții media (radio, tv, presă).

De asemenea, Speranța pentru Romania a fost propusă în primele 5 proiecte sociale ale anului 2021 de către revista Capital (vezi aici: https://www.capital.ro/topurile-capital-si-evenimentul-zilei-pentru-anul-2021-cine-crezi-ca-a-fost-cel-mai-bun-politician-dar-cel-mai-slab-voteaza.html )