Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Hrănește un suflet

21 aprilie 2023

Beneficiar: Asociația Îngeri pentru Suflete

Punem suflet în comunitate și aducem zambete pe fețele bunicilor și copiilor mai puțin norocoși, care trăiesc în zone izolate și medii defavorizate.

Ne-am alăturat campaniei ”Hrănește un Suflet” al Asociației ”Îngeri pentru Suflete”, și astfel Sărbătorile de Paști au fost mai fericite și mai liniștite pentru sute de bătrâni și copiii din județele Arad și Timiș.

În pragul căsuțelor șubrede, bunicii așteptau cu mâinile muncite și fețe bătute de soarele și vântul a zeci de ani de trudă. Bunici calzi, mereu primitori, ca de fiecare dată, mereu cu o vorbă bună la plecare. Mereu cu o binecuvântare și o rugă către Domnul pentru toți cei care le sunt alături în momentele grele.

Ne-am bucurat din suflet că am putut să le oferim bunicilor o fărâmă de speranţă şi produse alimentare de care aveau atât de multă nevoie.

Sunt colțuri de sate unde puii de om așteaptă cu nerăbdare Iepurașul. La o parte din ei, acesta nu vine niciodată, nu au parte de cadouri, mâncare sau cărți de colorat.

De aceea, ne bucurăm si suntem recunoscători pentru fiecare mulțumesc primit de la omuleții aceștia cu ochi mari, mirați și cu fețele luminate când le întinzi o ciocolată.

Prin gesturi mici, facem fapte mari și reuşim să schimbăm lumea din jurul nostru.