Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Hranește un suflet!

15 iunie 2021
Beneficiar: Asociația Îngeri Pentru Suflete

De această dată, Asociația Îngeri Pentru Suflete și-a propus să vină în sprijinul a mii de copii și bătrâni, înaintea Sărbătorilor de Paște.

Acțiunile Asociației „Îngeri pentru suflete” sunt de notorietate deja, și noi, Profi România, am pornit alături de ei încă un proiect, pentru a aduce un zâmbet copiilor și bătrânilor. Voluntarii asociație au încearcat pe tot parcursul anului să vină în sprijinul familiilor defavorizate din mai multe județe ale țării. Însă, în perioada sărbătorilor intensitatea acestor acțiuni a crescut.

Campania „Hrănește un suflet” a avut menirea de a aduna pachete cu alimente neperisabile, dulciuri și produse de igienă pentru copii și bătrâni din medii dafavorizate și a pornit în 2018. Atunci s-a pornit cu gândul de a aduna 500 de pachete, însă au reușit să ajunga la aproximativ 3000 de persoane, ceea ce ne-a bucurat și pe noi și ne-a dat imboldul de a continua in susținerea proiectului.

Anul 2021 ne-a găsit, în primăvară, cu o nouă ediție a campaniei anuale Hrănește un suflet, în care am ajuns, înainte de Paște, la peste 2.000 de copii și 3.000 de bătrâni din județele Arad, Timiș, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Neamț, Vaslui și Iași.