Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

HidROterapia schimbă vieți

14 octombrie 2021
Beneficiar: Asociația Școala Mamei Junior

În România sunt peste 70.000 copii cu diverse dizabilități diagonosticate, care au nevoie de terapii care sunt extrem de deficitare, în multe zone lipsesc cu desăvârșire, iar accesul este îngreunat birocratic.

Copiii cu dizabilități au nevoie de terapii costisitoare, iar acordarea șansei de a participa la o terapie gratuită poate face diferența pentru ei, mai ales ținând cont de faptul că majoritatea beneficiarilor propuși locuiesc în internate, fiind departe de părinții lor sau în mediul rural fără acces la transport la un centru de recuperare.

În cadrul acestui proiect mulți copii au început să meargă prima oară la 2-3 ani, chiar și la 14 ani; alții să vorbească pentru prima oară și să spună “MAMA” după ani de așteptare și speranțe sau să înoate “liberi” de scaunul rulant în apă.

Ne dorim să oferim, prin intermediul acestui proiect, una din cele mai consacrate terapii în tratarea afecțiunilor locomotorii și psihiatrice: HIDROTERAPIA. Peste 450 de copii cu dizabiltăți vor beneficia de ședințe gratuite de terapie prin apă și înot.