Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Donație cazan agent termic

13 decembrie 2021
Beneficiar: FUNDAȚIA FILANTROPIA TIMIȘOARA

Filantropia este o fundaţie creştină de dezvoltare comunitară, filantropică, non-guvernamentală fără scopuri politice şi nediscriminatorie confesional.

Misiunea acestei fundaţii este să dezvolte sistemul filantropic în spirit creştin umanitar în comunităţile din judeţul Timiş, de a oferi servicii comunitare – sociale, medicale, culturale şi educaţionale, contribuind la rezolvarea problemelor comunităţilor.

PROFI, la inițiativa Mitropoliei Banatului, prin Fundația Filantropia Timișoara a donat un cazan nou, de ultimă generație, necesar pentru încălzirea Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș Timișoara. Cazanul a fost instalat și va ajuta la încălzirea saloanelor, a cabinetelor medicale și a birourilor unității sanitare. Unitatea sanitară avea două asemenea dispozitive pentru producerea agentului termic, însă, unul dintre ele a suferit o avarie majoră, iar reparația lui nu ar fi fost rentabilă. Astfel, s-a optat pentru înlocuirea echipamentului. Noul cazan, obținut ca urmare a unei donații făcute de PROFI, are o putere nominală de aproape 1000 de kW și produce agent termic care, la ieșirea din echipament, are o temperatură de 70 de grade Celsius.

„Imediat ce am aflat de la primarul Dominic Fritz că spitalul riscă să rămână în frig în această iarnă, am căutat și am găsit resursele necesare pentru a-l pune la adăpost față de această amenințare. Această contribuție se înscrie în seria acțiunilor noastre consecvente în favoarea sănătății, acțiuni ce au inclus dotarea unui vaccinobuz care să faciliteze vaccinarea în județ, donații de echipamente specializate și a unui vehicul frigorific ce permite DSP Timiș să transporte vaccinurile la temperaturile recomandate de producatori, pentru a menționa doar câteva dintre acestea”, a declarat Călin Costinaș, Director general adjunct Profi.

sursa: https://www.ziuadevest.ro/cazan-de-ultima-generatie-de-1000-de-kw-donat-de-profi-pentru-incalzirea-spitalului-victor-babes-timisoara/