Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Cursa caritabilă a rățustelor pe Bega 2023

01 iunie 2023

Beneficiar: Asociația Bookland

Susținem viitoarele generații prin educație!

Cursa Răţuştelor este unul dintre cele mai așteptate evenimente din Timișoara. În fiecare an, sute de timișoreni, și nu numai, se strâng pentru a urmări întrecerea pentru marele premiu.

Pe data de 1 Iunie ne-am alăturat proiectului ”Cursa caritabilă a rățustelor pe Bega 2023 – ediția a XIV-a” deoarece anul acesta, tema ediției a fost reprezentată de educație, iar noi, cei de la Profi ne dorim o Românie în care până și în cele mai mici sate și comune să avem școli frumoase, curate și bine dotate, cu elevi care învață bine și aspiră la studii superioare.

Cursa rățuștelor a fost organizată de clubul Rotaract Timişoara, în colaborare cu cluburile Interact, Rotaract şi Rotary. 4.000 mii de răţuşte s-au întrecut pe Bega pentru o cauză caritabilă reprezentată anul acesta de renovarea Școlii Gimnaziale din Comuna Brestovăț, județul Timiș.

Prin achiziționarea rățuștelor, participanții au putut face donații în scopul cauzei caritabile. Alături de sute de timișoreni, copiii și adulți, am urmărit cu sufletul la gură cursa rățuștelor deoarece persoanele ale căror bilete cuprind numerele primelor răţuşte ajunse la linia de sosire, au câștigat premii în produse și servicii.

Toate fondurile strânse în cadrul proiectului s-au îndreptat spre Asociația BookLand România și implict spre Școala Gimnazială din Comuna Brestovăț.

Ne bucurăm că, prin gesturi mici, putem să le oferim elevilor acces la o educație superioară și să le asigurăm un viitor mai bun.

Punem suflet în educație, pentru că România la care visăm este educată!