Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Centrul de Zi Dar din Dar – Varlaam Almăjanu – O comunitate înfloritoare, susținută de Profi

20 noiembrie 2023

Beneficiar: Asociația Semper Agape

Suntem încântați să împărtășim cu voi povestea și impactul extraordinar pe care implicarea noastră la Centrul de Zi „Dar din Dar – Varlaam Almăjanu” de la Partoș, ca parte din Asociația Semper Agape, l-a avut în comunitate, în cursul acestui an. În calitate de sponsor principal al asociației, ne-am implicat activ în organizarea activităților educative, culturale și creative, bucurându-ne de fiecare zâmbet pe care l-am celor 43 de beneficiari vârstnici.

Îngrijire Medicală Profesionistă: Medicul de familie, asistentul social, kinetoterapeutul și psihologul au oferit îngrijire medicală integrală, completând fișe de consultații și evaluare, asigurând sănătatea și bunăstarea beneficiarilor.

Evenimente Educaționale și Culturale: Au fost organizate adunări tematice ale beneficiarilor, care au avut ca teme de discutie viata Sfantului Iosif cel Nou de la Partos si a altor sfinti, unde s-au citit materiale pe aceasta temă, s-au discutat probleme privind păstrarea tradiției și a culturii, la care a participat și psihologul centrului precum și asistentul social; au avut loc discuții si consultatii medicale asigurate de medicul voluntar al Centrului, pe parcursul anului s-au vizionat filme si au socializat unii cu altii. S-a discutat despre posibile viitoare excursii-pelerinaje.

·  Sărbătorirea Ziua de Naștere: În atmosferă festivă s-au sărbătorit zilele de naștere ale beneficiarilor, cu torturi delicioase și sucuri

·  Excursii și Pelerinaje Emotionante: S-au explorat locuri sacre și s-au creat amintiri de neuitat în cadrul excursiilor și pelerinajelor organizate la manastiri: Sfantul proroc Ilie Tesviteanu de la Bocsa, Manastirea Săraca si Manastirea Sfantul Gheorghe, Manastirea Bezdin si Mănăstirea Hodoș-Bodrog.

·  Activități de Timp Liber și Învățare: Voluntarii din pasiune au susținut activități creative cu beneficiarii centrului de zi, inclusiv croșetat, confecționare de ornamente de Crăciun, mărgele și brățări, petreceri distractive si diverse activități de dezvoltare personală.

Continuăm să ne implicăm în proiecte care aduc bucurie, înțelegere și sprijin acolo unde este cel mai mult nevoie. Fiecare inițiativă reprezintă o promisiune – promisiunea că suntem alături de comunitatea noastră, căutând mereu modalități de a face o diferență semnificativă în viețile celor din jur.