Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Centenar Colegiul Național Constantin Diaconovici Loga

17 iunie 2018
Beneficiar: Rotary Club Timisoara Ripensis

Cu prilejul împlinirii a 100 de ani de existență și de predare în limba română, Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga” din Timișoara a organizat mai multe manifestări care au început luni și s-au terminat, vineri 10 octombrie 2019

Programul activităților dedicate centenarului a debutat luni, în Sala festivă a unității de învățământ, cu un moment intitulat „Evocarea istoriei unei școli centenare”, în cadrul căruia au fost marcate reperele istorice din viața liceului și din învățământul românesc din capitala Banatului.

A doua zi a fost dedicată dialogului promoțiilor, prilej cu care mai multe promoții s-au întâlnit depănând amintiri despre anii de școală. În ziua de miercuri, la Catedrala Mitropolitană „Sfinții Trei Ierarhi” din Timișoara, ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, înconjurat de un sobor de preoți, a oficiat slujba parastasului pentru profesorii și elevii trecuți la Domnul.

Noi, Profi România sustinem educația si, alături de  Rotary Club Timisoara Ripensis , am fost prezenti la acest minunat eveniment.