Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Campanie Umanitară de Paşti 2023 din Munții Apuseni

19 aprilie 2023

Beneficiar: Asociaţia West Alpine Off Road

Răspândim binele și aducem speranță în sufletele oamenilor nevoiași!

Misiunea noastră de a face bine şi-a găsit lăcașul pe culmi înalte, la oamenii care trăiesc izolaţi în satele Munţilor Apuseni. În preajma Sărbătorilor Pascale, ne-am alăturat Asociaţiei West Alpine Off Road şi am donat produse alimentare în Campania Umanitară de Paşti 2023 din Munții Apuseni.

Pe parcursul a două zile am reuşit să aducem bucurie şi lumină în casele a zeci de familii din satele izolate din Munții Apuseni, oferind din suflet lucruri de care oamenii din aceste zone au atât de multă nevoie.

Am ajuns la vârstnicii și persoanele vulnerabile care locuiesc în satele izolate din Bihor pentru a aduce un strop de bucurie și lumină în casele a zeci de familii din cătunele izolate ale Munților Apuseni.

Campania Umanitară a reușit să ajute oamenii aflați în situații dificile, aceștia primind alimente neperisabile dar și obiecte de uz personal și general, precum: produse de igienă, baterii de diferite dimensiuni, lantern, pelerine de ploaie, cizme de cauciuc, dar și alte lucruri de care au nevoie.

Oamenii în vârstă din comunitățile izolate din Munții Apuseni s-au bucurat când au văzut oameni noi, dar și de mâncarea primită. Unii dintre ei ne-au mărturisit că au fost zile întregi în care nu au mâncat nimic.

Punem suflet în comunitate și îi ajutăm pe semenii noștri din cătunele izolate din Apuseni!