Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

ALUMNIVERSUM – CEREMONIA DE ABSOLVIRE 2021 A UNIVERSITĂȚII POLITEHNICA TIMIȘOARA

05 iulie 2021
Beneficiar: FUNDAȚIA POLITEHNICA TIMIȘOARA

Prima generație din cel de-al doilea secol de existență a Universității Politehnica Timișoara a finalizat cursurile. După anii petrecuți în băncile amfiteatrelor, la cursuri, seminarii, laboratoare, iar în ultima perioadă în fața calculatorului, în cadrul școlii online, cei care au încheiat ciclul de licență au participat sâmbătă, 3 iulie 2021, pe Stadionul Știința, la Ceremonia de Absolvire 2021, un eveniment organizat cu sprijinul PROFI.

Conducerea UPT a decis să instituie, din acest an, o modalitate de evidențiere și recompensare a studenților excepționali, care au obținut media 10 pe tot parcursul studiilor de licență, prin acordarea, în cadrul Ceremoniei de Absolvire, a unor diplome „Magna Cum Laude”. Acestea au fost acordate în semn de apreciere pentru rezultatele academice remarcabile, pentru dedicare și consecvență în atingerea standardelor de performanță în activitatea didactică, pe întreg parcursul studiilor universitare de licență, materializate prin media generală 10 pe toți anii de studiu.

Reprezentanți ai celor mai mari companii din zonă au participat la festivitate, ei urmând să preia specialiștii formați de Politehnică.